Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Nu al boeken voor 2021!

Nollen9 kamperen Noord Holland camping zee kust strand.JPGmaandag 25 mei 2020 13:04

U kunt nu al een voorboeking maken voor het seizoen 2021.

Stuur daarvoor een mail naar info@denollen.nl met de gewenste plaats (graag ook een aantal alternatieven aangeven) en periode, uw adresgegevens, telefoonnummer, de afmetingen van uw kampeermiddel, het aantal personen + leeftijden, eventuele honden, het kenteken van uw auto en of u gebruik wilt maken van ons Annuleringsfonds (Basis of Compleet). Wij verwerken uw voorboeking dan in de loop van november, u ontvangt uiterlijk begin december de bevestiging via e-mail. Boeken via ons online boekingssysteem is vanaf half december weer mogelijk.

Pas nadat we alle voorboekingen verwerkt hebben (eind november/begin december), kunnen we aangeven welke plekken in bepaalde periodes nog beschikbaar zijn. Het verwerken van het zeer grote aantal voorboekingen is een flinke puzzel die de nodige tijd kost. Even geduld dus!

Nog wat aanvullende informatie:

  • Voor gasten die in 2020 bij ons hebben gestaan: als u voor 1 november 2020 aangeeft dat u op dezelfde plek in dezelfde periode wilt terugkomen, komt u als eerste in aanmerking voor deze plek in 2021. Dit is echter géén recht, wij kunnen indien dit in het belang van de camping is van deze regel afwijken. Bij de indeling van 2021 gaan we in eerste instantie uit van de vóór de coronacrisis gedane boekingen van het seizoen 2020.
  • Als niet aan uw voorkeuren voldaan kan worden, nemen we in de loop van november contact met u op om de alternatieven te bespreken.
  • Wij horen het graag van u als u om wat voor reden dan ook wilt afzien van uw voorboeking. Zonder bericht uwerzijds gaan wij er vanuit dat de voorboeking in november kan worden omgezet in een definitieve boeking.
  • De administratiekosten voor een voorboeking voor 2021 bedragen € 8,00 (deze worden berekend op de definitieve bevestiging).

« Terug