Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Welkom op Camping de Nollen

Kamperen met het Noordzee-strand binnen handbereik. Genieten van frisse lucht, zee, duinen en een ontspannen sfeer, dat is Camping De Nollen in Callantsoog!

De camping is in 2021 van 20 maart t/m 24 oktober volledig geopend.
Onze wintercamping is geopend van 24 oktober - 1 april 2022.
Voor meer informatie klik hier.

Op strandcamping De Nollen bieden wij u uitstekende kampeermogelijkheden. U kunt een keuze maken uit mooie plaatsen met of zonder elektra, water, riolering en kabel TV. Daarnaast verhuurt De Nollen Trekkershutten, ingerichte De Waard tenten, kampeerbungalows en stacaravans. Sinds 2021 verhuren we ook schitterende duurzame verhuurhuisjes. Voor elk wat wils dus!

Kampeerbungalow huren - Callantsoog - Pluto en Jupiter LodgeGlamping - Callantsoog - North Star CabinGlamping - Callantsoog - PoleStar CabinVerhuurtenten - CallantsoogGlamping - Callantsoog - Sun en Moon Lodge

Door de verscheidenheid aan plaatsen, met velden voor twee tot dertien kampeermiddelen, kan De Nollen aan iedereen een aantrekkelijke plek bieden. Voor kinderen is er volop speelgelegenheid in de diverse speeltuintjes waarvan één met een groot springkussen. Gezinnen met kinderen tot 12 jaar, stellen zonder kinderen en senioren zullen zich bij ons zeker thuis voelen.

De begrenzing door twee verschillende natuurgebieden draagt bij aan het unieke De Nollen-vakantiegevoel, een camping waaraan door de ANWB/ADAC maar liefst 4 sterren zijn toegekend. Douchen is gratis, de kosten voor het verbruik aan water/elektra en wifi (1 code per boeking/plek) zijn al in de prijs van de toeristische plaatsen en verhuurobjecten inbegrepen. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

Parkmanager Lisan Kox en haar medewerkers staan ook dit seizoen weer klaar om u te verwelkomen.