Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Camping De Nollen gesloten tot 1-5-2020!

Het terrein is momenteel afgesloten, u kunt de camping tot 1-5-2020 dus niet bekijken!

Update 8-4-2020 / Corona COVID-19
Op onze speciale Corona pagina vindt u nieuwe informatie over de afhandeling van uw boeking en de HISWA-RECRON recreatievoucher.

Update 27-3-2020 / Corona COVID-19
Na alle opties overwogen te hebben en met pijn in ons hart, hebben wij besloten om De Nollen voorlopig tot 1 mei 2020 geheel gesloten te houden, voor het eerst sinds de start van ons bedrijf in 1954. De Corona-maatregelen van de overheid leggen een grote verantwoordelijkheid bij ons als recreatiebedrijf. Onze conclusie is dat wij de RIVM-aanwijzingen en daarmee de veiligheid van onze gasten en medewerkers onder de huidige omstandigheden niet voldoende kunnen garanderen. Ook willen wij voorkomen dat wij, door het aantrekken van mensen richting onze regio, de hier aanwezige gezondheidszorg met zijn beperkte capaciteit extra gaan belasten.


Kamperen met het Noordzee-strand binnen handbereik. Genieten van frisse lucht, zee, duinen en een ontspannen sfeer, dat is Camping De Nollen in Callantsoog!

Op strandcamping De Nollen bieden wij u uitstekende kampeermogelijkheden. U kunt een keuze maken uit mooie plaatsen met of zonder elektra, water, riolering en kabel TV. Daarnaast verhuurt De Nollen Trekkershutten, ingerichte De Waard tenten, kampeerbungalows en stacaravans. Voor elk wat wils dus!

Door de verscheidenheid aan plaatsen, met velden voor twee tot dertien kampeermiddelen, kan De Nollen aan iedereen een aantrekkelijke plek bieden. Voor kinderen is er volop speelgelegenheid in de diverse speeltuintjes waarvan één met een groot springkussen. Gezinnen met kinderen tot 12 jaar, stellen zonder kinderen en senioren zullen zich bij ons zeker thuis voelen.

De begrenzing door twee verschillende natuurgebieden draagt bij aan het unieke De Nollen-vakantiegevoel, een camping waaraan door de ANWB/ADAC maar liefst 4 sterren zijn toegekend. Douchen is gratis, de kosten voor het verbruik aan water/elektra en wifi (1 code per boeking/plek) zijn al in de prijs van de toeristische plaatsen en verhuurobjecten inbegrepen. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

De camping is in 2020 van 1 mei t/m 25 oktober geopend. Beheerder Geert Kingma en zijn medewerkers staan ook dit seizoen weer klaar om u te verwelkomen.

Met dank aan www.myviewpoint.nl voor de video.