Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Chalet- of Stacaravanplaats aan de kust

Stacaravanplekken veld OOp dit moment hebben we géén vrije vaste plaatsen beschikbaar! Als u interesse heeft in een vaste plaats kunt u ons een e-mail met uw adresgegevens en telefoonnummer sturen, we zullen dan contact met u opnemen als er weer mogelijkheden zijn. Houd er rekening mee dat we momenteel een lange wachtlijst hebben.

De Nollen heeft ook uitstekende mogelijkheden voor het plaatsen van uw chalet of stacaravan. De ruime plaatsen met alle voorzieningen bieden u volop comfort. Om de kwaliteit van het park te behouden kunnen er alleen geheel nieuwe chalets en stacaravans op het park worden geplaatst. De stacaravan of het chalet kan gebruikt worden gedurende de 7 maanden dat de camping geopend is.

De velden D, E, F, K, L, M, N, O en P zijn bestemd voor stacaravans en chalets. De plekken varieren in grootte van 90 tot 140m2 en bieden een aansluiting op elektra 16 ampère, water, propaangas (alle drie bemeterd), riolering en kabel TV (digitaal DVB-C / MPEG4). Het gebruik van wifi (één code per plek) is bij het stageld inbegrepen.

Het stageld voor een vaste plaats in 2021 bedraagt € 2325,00. Een totaaloverzicht met daarin de voorwaarden en alle (bijkomende) kosten, zoals forensenbelasting en energie, kunt u hier bekijken.