Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Annuleringsfonds

Neem geen risico, neem deel in het

ANNULERINGSFONDS BASIS of ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Heeft u al gedacht aan de mogelijkheid dat uw vakantie moet worden afgebroken of misschien helemaal niet door kan gaan? Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u, één van uw reisgenoten of één van uw familieleden ziek wordt. Bij annulering moet toch altijd de volledige huursom worden betaald!

Dekking en voorwaarden ANNULERINGSFONDS BASIS
Indien u deelneemt in het Annuleringsfonds Basis bestaat de mogelijkheid van teruggave van de betaalde overnachtingen in verband met bijvoorbeeld:

  • ziekte of ongeval
  • complicaties bij zwangerschap
  • een ongeval of overlijden van niet meereizende familie in de 1e of 2e graad
  • onvrijwillige werkloosheid
  • schade aan uw eigendom of bedrijf waarvoor uw aanwezigheid is vereist
  • ernstige schade aan uw kampeermiddel

Neem geen risico
Wanneer u deelneemt in het Annuleringsfonds Basis en uw reden om af te zeggen valt onder de dekking, wordt het vooruitbetaalde bedrag aan u vergoed. Meer hierover kunt u lezen in de algemene voorwaarden voor deelname in het Annuleringsfonds Basis.

Hoe neemt u deel in het Annuleringsfonds Basis en wat kost het?
Op het moment van reserveren kunt u kiezen voor deelname in het fonds. Als de premie op de in de bevestiging aangegeven datum van de 1e betaling door ons is ontvangen neemt u deel in het Annuleringsfonds Basis. U betaalt hiervoor slechts 4% over de totale huursom plus € 4,- eenmalige administratiekosten. De algemene voorwaarden van het Annuleringsfonds Basis kunt u hier downloaden.

Volledig zorgeloos boeken? Kies voor het ANNULERINGSFONDS COMPLEET
Wilt u extra zekerheid en flexibiliteit? Kies dan bij boeking voor ons Annuleringsfonds Compleet. U kunt dan, zonder opgaaf van reden, tot 24 uur voor de op uw boekingsbevestiging aangegeven aankomsttijd met volledige teruggave van het betaalde bedrag annuleren! Slecht weer, onverwacht te druk voor vakantie, caravan verkocht? Het maakt niet uit, alles is gedekt.

Wat zijn de kosten van het Annuleringsfonds Compleet en wat is verder van belang?
Op het moment van reserveren kunt u kiezen voor deelname in het fonds. Als de premie op de in de bevestiging aangegeven datum van de 1e betaling door ons is ontvangen neemt u deel in het Annuleringsfonds Compleet. De premie van het Annuleringsfonds Compleet bedraagt 10% van de totale huursom plus € 4,- eenmalige administratiekosten. Vanaf 24 uur voor de op uw boekingsbevestiging aangegeven aankomsttijd tot het eind van uw verblijf, valt u automatisch onder de voorwaarden van het Annuleringsfonds Basis. Het Annuleringsfonds Compleet kan niet worden afgesloten voor huurobjecten, jaar- en seizoenplaatsen. De algemene voorwaarden van het Annuleringsfonds Compleet kunt u hier downloaden.