Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Mens & Maatschappij

Erkend leerbedrijf

Wij dragen graag ons steentje bij aan het opleiden van de generatie van morgen. Stagiairs zijn bij ons dus van harte welkom. Ook als zij van ver komen. Wij hebben stagiaires van diverse opleidingen en we kunnen hen prima huisvesting bieden in ons stagehuis.

Diversiteit medewerkers

Wij beoordelen mensen niet op wie ze zijn, maar op wat ze doen. Ons team is een leuke mix van mensen van allerlei pluimage en uiteenlopende leeftijden, en daar zijn we trots op. 

Sponsoring & Sport

Eens per seizoen organiseren we een sponsordag voor een goed (lokaal) doel. Sport verbroedert, maar is ook belangrijk voor een gezonde leefstijl. Daarom sponsoren wij diverse (sport)evenementen, soms als hoofdsponsor. Verder versturen we geen kerstkaarten, maar maken we ieder jaar rond de kerstdagen een bedrag over naar een goed doel of lokaal initiatief.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Naar onze mening moet kamperen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar zijn of blijven. Daarom heeft De Nollen in 2018 de bestaande toiletgebouwen uitgebreid met twee prachtige ruimtes met mindervalidensanitair.