Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Corona COVID-19

Beste gasten van De Nollen, 

In verband met de coronacrisis, moeten wij u helaas als volgt informeren. Na alle opties overwogen te hebben en met pijn in ons hart, hebben wij besloten om De Nollen voorlopig tot 1 mei 2020 geheel gesloten te houden, voor het eerst sinds de start van ons bedrijf in 1954. 

De Corona-maatregelen van de overheid leggen een grote verantwoordelijkheid bij ons als recreatiebedrijf. Onze conclusie is dat wij de RIVM-aanwijzingen en daarmee de veiligheid van onze gasten en medewerkers onder de huidige omstandigheden niet voldoende kunnen garanderen. Ook willen wij voorkomen dat wij, door het aantrekken van mensen richting onze regio, de hier aanwezige gezondheidszorg met zijn beperkte capaciteit extra gaan belasten. 

De camping is op dit moment volledig afgesloten. U mag het terrein, hoezeer wij dat ook betreuren, dus tot 1 mei 2020 ook lopend niet meer op. 

Binnenkort krijgt u bericht van ons hoe de bestaande boekingen met aankomst tot 1 mei 2020 zullen worden afgehandeld, waaronder dus ook de (voor)seizoen- en jaarplaatsen. Gun ons even de tijd om alles op een rijtje te zetten. We zullen u via onze website en de sociale media op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Ook zullen we u regelmatig melden waarmee wij hier in de tussentijd bezig zijn. 

Het is voor iedereen een moeilijk tijd met veel onzekerheden. Pas goed op elkaar en blijf gezond, hopelijk kunnen we weer spoedig het seizoen alsnog gaan openen. 

Groet, 

Namens alle medewerkers van De Nollen, Geert Kingma / parkmanager