Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Faciliteiten

Receptie

receptie_camping_de_nollen_callantsoog.jpgDe openingstijden van de receptie zijn in het voor-, tussen- en naseizoen van 08.30 tot 17.30 uur (middagpauze van 12.30-13.30 uur), tijdens Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen van 08.00 tot 21.00 uur (pauzes 12.30-13.30 en
18.00-19.00 uur). 


Op de receptie kunt u: 
• het vakantieweerbericht bekijken
• gasflessen omruilen
• betalen met uw pinpas en creditcard 
• muntjes voor de wasserette kopen
• fietsen, kinderzitjes, skelters en bolderwagens huren
• folders van de omgeving verkrijgen
• terecht met al uw andere vragen

Warenmarkt

Bijna alles wat u op vakantie nodig heeft kunt u verkrijgen in onze buurtsuper. Iedere dag uw ochtendkrant, brood, heerlijke verse broodjes en croissants! Verder natuurlijk zuivel, dranken en verschillende kampeerartikelen. Tevens is het mogelijk hier uw gasflessen om te ruilen. De openingstijden zijn variabel, afhankelijk van het seizoen. In het naseizoen is het assortiment beperkt.

Bestel je broodjes gemakkelijk on-line. 8togo.nl
Voor 20.00 uur bestellen is de volgende dag verse broodjes.


Restaurant

Geen zin om te koken? Hongerig na een mooie dag vol zon, zee en strand? U bent van harte welkom in ons prachtige nieuwe restaurant! U heeft de keuze uit pizza's, snacks en complete schotels. Binnen is er plaats voor zo'n 70 gasten. Buiten eten kan ook, op het terras kunt u heerlijk van het weer genieten met een ijsje of een verfrissend drankje! Het afhalen van snacks is uiteraard ook mogelijk.

Sanitairgebouwen

sanitair_receptie_camping_de_nollen_callantsoog.jpg

De Nollen beschikt over twee hoogwaardige, moderne sanitairgebouwen op de velden I en X. In deze gebouwen, voorzien van vloerverwarming, vindt u onder één dak alle gebruikelijke sanitaire voorzieningen maar ook een magnetron en een diepvriezer voor uw koelelementen. Daarnaast is er een aparte kinderafdeling, voorzien van alle sanitaire faciliteiten. 

De gebouwen worden meerdere malen per dag goed gereinigd. Kinderen onder de 7 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. De hond moet natuurlijk even buiten wachten en roken in de gebouwen is niet toegestaan. De warme douches zijn gratis evenals de (warm)water tappunten, dus ook voor de vaat. Aan de buitenzijden van de gebouwen treft u een stortplaats aan voor het chemisch toilet. 

Vanaf het seizoen 2018 zijn de sanitairgebouwen uitgebreid met een prachtige ruimte voor mindervaliden.

Speeltuintjes, sportvelden en dierenweide

Verdeeld over de hele camping vindt u een aantal gezellig ingerichte speeltuintjes. In onze grote speeltuin op veld 4 bevindt zich o.a. een groot springkussen, een tafeltennistafel en een gedeelte speciaal voor peuters.

Op het evenemententerrein tegenover de receptie zijn twee sportvelden aangelegd, en wel een gecombineerd basketbal/straatvoetbal (panna) veld en een beachvolleybalveld. Ook is op het evenemententerrein volop ruimte om te vliegeren en staan er twee extra voetbaldoeltjes. Gebruik hiervan is gratis voor gasten van De Nollen. Het recreatieteam organiseert hier geregeld activiteiten.

Wij hebben een kleine maar gezellige dierenweide met geiten, konijnen en kippen. Vanwege de veiligheid van uw kinderen én die van onze dieren kunt u de dierenweide niet betreden.

Verhuur van fietsen, bolderwagens en skelters

Wat kunt u op de receptie huren?

• fietsen 3 versnellingen voor € 8,50 per dag / € 32,50 per week / € 65,00 per twee wekenDSC_5317.JPG
• fietsen met 7 versnellingen voor € 10,00 per dag / € 40,00 per week / € 70,00 per twee weken
• grote kinderfietsen voor € 8,00 per dag / € 32,00 per week / € 45,00 per twee weken
• kleine kinderfietsen voor € 5,00 per dag / € 20,00 per week / € 35,00 per twee weken en
                                            6,50 per dag / € 26,00 per week / € 40,00 per twee weken
• bolderwagens voor € 5,00 per dag / € 22,50 per week / € 38,00 per twee weken
• kinderzitjes voor € 2,50 per dag / € 12,50 per week / € 20,00 per twee weken
• skelters voor € 4,00 per uur / € 12,50 per 4 uur / € 20,00 per 8 uur

Reserveren is niet mogelijk.

Leuke fietsroutes in Noord Holland.
https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/fietsregio-noord-holland

Wasserette

Voor de was kunt u terecht in de wasserette in Toiletgebouw 1. (Tegenover de hoofdingang). Er zijn drie wasmachines, twee drogers,  een strijktafel met strijkbout en een vouwtafel beschikbaar. Wassen kost € 5,00 (incl. waspoeder), drogen € 3,00 per keer, muntjes koopt u in de supermarkt en de receptie. Voor de strijkbout betaalt u € 0,50 per 8 minuten en voor de centrifuge bent u € 0,50 per keer kwijt. 


Milieustraat

De ondergrondse containers waar u uw afval kwijt kunt, bevinden zich bij de entree van het park. Hier vindt u:
• afvalcontainers voor uw restafval, zeg maar het dagelijkse huishoudelijke afval
• glascontainer
• papiercontainer
• GFT-bakken, dus containers voor uw groente-, fruit- en tuinafval staan bij de sanitairgebouwen. Heeft u veel groenafval? vraag assistentie van onze medewerkers via de receptie
• Heeft u spullen voor de oud-ijzer bak en grof vuil afvalbak, vraag dan assistentie van onze medewerkers via de receptie