Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Faciliteiten

Receptie

receptie_camping_de_nollen_callantsoog.jpgDe openingstijden van de receptie zijn in het voor-, tussen- en naseizoen van 08.30 tot 17.30 uur (middagpauze van 12.30-13.30 uur), tijdens Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen van 08.00 tot 21.00 uur (pauzes 12.30-13.30 en
18.00-19.00 uur). 


Op de receptie kunt u: 
• het vakantieweerbericht bekijken
• gasflessen omruilen
• betalen met uw pinpas en creditcard 
• koelvakken huren (€ 2,50 per dag, staan in de wasserette)
• muntjes voor de wasserette kopen
• fietsen, kinderzitjes, skelters en bolderwagens huren
• folders van de omgeving verkrijgen
• terecht met al uw andere vragen

Supermarkt

Bijna alles wat u op vakantie nodig heeft kunt u verkrijgen in onze buurtsuper. Iedere dag uw ochtendkrant, brood, heerlijke verse broodjes en croissants! Verder natuurlijk zuivel, dranken en verschillende kampeerartikelen. Tevens is het mogelijk hier uw gasflessen om te ruilen. De winkel is dagelijks open van 08.30 tot 17.30 uur (middagpauze 12.30-13.30 uur) en tijdens de drukke vakantieperioden doorlopend van 08.00 tot 19.00 uur. In het naseizoen is het assortiment beperkt.

Cafetaria De Eetboey

Geen zin om te koken? Hongerig na een mooie dag vol zon, zee en strand? U bent van harte welkom in Cafetaria De Eetboey! U heeft de keuze uit pizza's, pannenkoeken, snacks en complete schotels. Binnen is er plaats voor zo'n 50 gasten. Buiten eten kan ook, op het terras kunt u heerlijk van het weer genieten met een ijsje of een verfrissend drankje! Het afhalen van snacks is uiteraard ook mogelijk.

In de meeste vakantieperioden is De Eetboey dagelijks geopend, daarbuiten minimaal op vrijdag, zaterdag en zondag (2020: vanaf 26 oktober gesloten).
Bestellen en reserveren kan op dagen waarop De Eetboey geopend is vanaf 14.00 uur op telefoonnummer 06 21 94 42 17.

We verzoeken u vriendelijk om onze huisregels na te leven. Deze zijn aangepast aan de actuele Corona COVID-19 regelgeving.

Cafetaria De Eeboey

Sanitairgebouwen

sanitair_receptie_camping_de_nollen_callantsoog.jpg

De Nollen beschikt over twee hoogwaardige, moderne sanitairgebouwen op de velden I (gerealiseerd in 2008) en X (gerealiseerd 2006). In deze gebouwen, voorzien van vloerverwarming, vindt u onder één dak alle gebruikelijke sanitaire voorzieningen maar ook een magnetron en een diepvriezer voor uw koelelementen. Daarnaast is er een aparte kinderafdeling, voorzien van alle sanitaire faciliteiten. 

De gebouwen worden meerdere malen per dag goed gereinigd. Kinderen onder de 7 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. De hond moet natuurlijk even buiten wachten en roken in de gebouwen is niet toegestaan. De warme douches zijn gratis evenals de (warm)water tappunten, dus ook voor de vaat. Aan de buitenzijden van de gebouwen treft u een stortplaats aan voor het chemisch toilet. 

Vanaf het seizoen 2018 zijn de sanitairgebouwen uitgebreid met een prachtige ruimte voor mindervaliden.

Speeltuintjes, sportvelden en dierenweide

Verdeeld over de hele camping vindt u een aantal gezellig ingerichte speeltuintjes. In onze grote speeltuin op veld 4 bevindt zich o.a. een groot springkussen, een tafeltennistafel en een gedeelte speciaal voor peuters.

Op het evenemententerrein tegenover de receptie zijn twee sportvelden aangelegd, en wel een gecombineerd basketbal/straatvoetbal (panna) veld en een beachvolleybalveld. Ook is op het evenemententerrein volop ruimte om te vliegeren en staan er twee extra voetbaldoeltjes. Gebruik hiervan is gratis voor gasten van De Nollen. Het recreatieteam organiseert hier geregeld activiteiten.

Wij hebben een kleine maar gezellige dierenweide met geiten, konijnen en kippen. Vanwege de veiligheid van uw kinderen én die van onze dieren kunt u de dierenweide niet betreden.

Verhuur van fietsen, bolderwagens en skelters

Wat kunt u op de receptie huren?

• fietsen voor € 6,50 per dag / € 26,00 per week / € 44,00 per twee weken
• fietsen met versnellingen voor € 8,50 per dag / € 34,00 per week / € 60,00 per twee weken
• grote kinderfietsen voor € 6,00 per dag / € 26,00 per week / € 44,00 per twee weken
• kleine kinderfietsen voor € 5,00 per dag / € 20,00 per week / € 35,00 per twee weken
• bolderwagens voor € 5,00 per dag / € 22,50 per week / € 38,00 per twee weken
• kinderzitjes voor € 1,50 per dag / € 7,50 per week / € 12,50 per twee weken
• skelters voor € 4,00 per uur / € 12,50 per 4 uur / € 20,00 per 8 uur

Reserveren is niet mogelijk.

Leuke fietsroutes in Noord Holland.
https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/fietsregio-noord-holland

Wasserette

Voor de was kunt u terecht in de wasserette naast de supermarkt. Er zijn drie wasmachines, twee drogers, een centrifuge, een strijktafel met strijkbout en een vouwtafel beschikbaar. Wassen kost € 5,00 (incl. waspoeder), drogen € 2,00 per keer, muntjes koopt u in de supermarkt en de receptie. Voor de strijkbout betaalt u € 0,50 per 8 minuten en voor de centrifuge bent u € 0,50 per keer kwijt. 

De wasserette is geopend van 08.30 tot 22.30 uur. 

Milieustraat

De milieustraat, waar u uw afval kwijt kunt, bevindt zich naast de entree van het park. Hier vindt u:
• afvalcontainers voor uw restafval, zeg maar het dagelijkse huishoudelijke afval
• glascontainers
• papiercontainers
• GFT-bakken, dus containers voor uw groente-, fruit- en tuinafval
• een oud-ijzer bak