Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Nuttige informatie

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen. U kunt via onze website zelf uw boeking in orde maken, u bespaart in dat geval € 8,00 administratiekosten. Bij een reservering ontvangt u doorgaans binnen één werkdag via e-mail de bevestiging. Na ontvangst van de bevestiging dient u 50% van het totaalbedrag binnen drie weken aan te betalen. Het restantbedrag moet twee weken voor de datum van aankomst worden voldaan.

De foto's op onze website geven een algemene indruk en hoeven niet persé de gekozen plek te betreffen. De boeking vindt plaats volgens de RECRON-voorwaarden (voor toeristische plaatsen danwel vakantieverblijven), daarnaast is ons campingreglement van toepassing. Wilt u graag optimale zekerheid? Kies dan bij reservering voor de mogelijkheid om deel te nemen in ons Annuleringsfonds Basis of Compleet.

Maximaal 5 personen per plek. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Groepen laten we slechts beperkt en na overleg toe. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst kunt u uw auto eerst parkeren op de grote parkeerplaats tegenover de camping zodat u rustig kunt gaan inchecken. U kunt vanaf 14.00 uur op uw kampeerplaats terecht (verhuurobjecten vanaf 15.00 uur). 

Wilt u op de dag van uw vertrek de plaats om 12.00 uur weer verlaten (verhuurobjecten om 10.30 uur) en uw vertrek even bij de receptie doorgeven?

Autoverkeer

De slagboom werkt op basis van kentekenherkenning. U kunt met uw auto tussen 08:00 en 22:30 uur maximaal twee keer met uw eigen auto het terrein op rijden. Tussen de eerste en tweede rit dient minimaal 10 minuten te zitten. Als u overdag vaker weg wilt met de auto kunt u deze parkeren op het terrein tegenover de camping. Hier kan ook uw bezoek de auto kwijt. Tussen 22:30 en 8:00 uur is de slagboom gesloten. autoverkeer op de camping is dan niet toegestaan. Denk aan spelende kinderen en rijd alleen stapvoets over de camping.

Gezien de grote diversiteit aan plaatsen kan het zijn dat uw auto niet bij uw kampeermiddel geparkeerd kan worden. Op de camping zelf is een beperkt aantal mogelijkheden om uw auto te parkeren. U kunt uw auto echter altijd op de grote parkeerplaats kwijt. U kunt hier uiteraard ook voor kiezen als u wat meer ruimte op uw eigen plaats wilt hebben!

De aansluitingen op uw kampeerplek

Na uw aanmelding kunt u zelf met de auto naar uw plaats op de camping rijden. Het gebruik van geperforeerd (open) grondzeil heeft de voorkeur, omdat dit verstikking van het gras voorkomt.

Wateraansluitingen zijn alleen aanwezig op de Comfortplaatsen, u beschikt dan over een eigen tapkraan bij de standplaats. Voor de overige velden zijn watertappunten beschikbaar.

Riolering treft u aan bij de Comfortplaatsen. U kunt uw afvoerslang van de caravan eenvoudig in het putje plaatsen. Als u geen Comfortplaats heeft, plaats dan een emmer onder de afvoer van de caravan. U kunt de emmer legen in de chemische stortplaatsen bij de sanitaire gebouwen.

Kabel TV (digitaal DVB-C / MPEG4) aansluitingen zijn alleen bij de Comfortplaatsen beschikbaar. U dient gebruik te maken van een coax-kabel.

Elektra aansluiten doet u met een blauwe eurostekker (CEE-norm). De gemiddelde lengte van de door u benodigde elektrakabel is ca. 15 meter. Het aantal ampère bepaalt hoeveel en wat voor apparaten u kunt aansluiten en gebruiken. Het totale vermogen dat u maximaal aan kunt sluiten bedraagt bij 10 ampère 2200 Watt. Op elektrische apparaten staat aangegeven hoeveel vermogen ze verbruiken, u kunt dus zelf uitrekenen welke apparaten u tegelijkertijd kunt inschakelen. Bij overschrijding van het maximaal toegelaten vermogen schakelt een zekering de elektriciteit op uw plek automatisch uit (maar niet automatisch weer in!). Apparaten die veel vermogen gebruiken zijn o.a. waterkokers, Senseo-koffiemachines, föhns, kookplaatjes en elektrische kachels.

Kabel TV DVB-C (digitaal)

Via ons kabelnet bieden wij op de Comfort-, seizoen- en vaste plaatsen een uitgebreid pakket aan digitale TV- en radiozenders aan. 

U heeft hiervoor een HD of HD-ready TV (MPEG4/H.264) met DVB-C tuner nodig. 

U kunt uw TV met een coax-kabel aansluiten op de op uw plek aanwezige aansluiting. In alle gevallen geldt dat u de zenders opnieuw moet instellen. Moderne TV’s hebben hiervoor een automatische zoekfunctie. Kies, als uw TV deze mogelijkheid aangeeft, voor de optie “kabel” en voor de optie “digitaal” bij het instellen. 

Als de TV naar instellingen vraagt, voert u (indien nodig) de volgende gegevens in:

  • Frequentie: 306.00, 306000 of 306 (afhankelijk van hoeveel cijfers u kunt invoeren)
  • Netwerk-ID: 4444
  • Modulatie: 256-QAM
  • Symboolsnelheid: 6900 

Mocht de TV bij het instellen naar een Kabel-TV aanbieder/provider vragen, kies dan voor “andere” of “overige” (dus niet voor Ziggo). 

Nog enkele tips voor als het instellen van de TV niet meteen lukt:

  • Zet de TV terug naar de fabrieksinstellingen en doorloop daarna alle installatiestappen.
  • Als u het land kunt instellen waar u zich bevindt, kies dan voor België (en dus niet Nederland).
  • Indien de TV vraagt binnen welk bereik hij moet scannen naar zenders, kies dan voor “full” of “volledig”.
  • Voor een ongestoorde ontvangst is het van belang dat u gebruik maakt van een coaxkabel voorzien van een goede afscherming tegen storing, bij voorkeur voorzien van Kabel Keur certificering.

 We bieden geen analoog signaal meer aan!

Draadloos internet (wifi)

Per boeking/plek krijgt u bij aankomst één gratis wificode die geldig is voor de duur van uw verblijf. U kunt deze code afwisselend (dus niet gelijktijdig) op verschillende apparaten gebruiken.

Extra codes zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie, kosten: € 3 per dag, € 14 per week, € 30 per maand, € 45 per 3 maanden en € 70 per seizoen.

Om het wifi-net niet te zwaar te belasten, zijn een aantal poorten afgesloten. Hierdoor is bijvoorbeeld videochatten en online gamen meestal niet mogelijk.

Wifi-repeaters en/of –versterkers veroorzaken storingen in het netwerk. Bij gebruik van dergelijke apparatuur moeten wij uw wifi-code blokkeren, zonder recht op restitutie.

De "Gebruiksovereenkomst wifi De De Nollen" is van toepassing, deze kunt u hier nalezen.

Wat u verder nog moet weten

• Als u vanaf het park naar het strand wilt wandelen of fietsen kunt u gebruik maken van de doorgang bij veld D, u loopt dan via het natuurgebied naar Callantsoog. Dit poortje wordt in de drukkere perioden afgesloten van 23.00 - 08.00 uur.
• Omdat u op een gezinspark verblijft vinden wij dat de nachtrust moet duren van 22.30 - 08.00 uur. Ook overdag dient er een zekere mate van rust te zijn, zet uw radio of TV daarom niet te luid. 
• Jeugdigen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen.
• In bepaalde gevallen kan er een (extra) borgsom opgelegd worden.
• Tijdens Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen loopt er bewaking tijdens de nachtelijke uren.
• Barbecueën is toegestaan maar doe dit wel altijd, vanwege het brandgevaar, met een emmer bluswater erbij. Open vuur, vuurkorven, hout-/tuinkachels e.d. zijn niet toegestaan!
• Bezoekers en logés dienen zich bij aankomst te melden, zie de prijslijst.
• Op ons familiepark mag niet naakt en/of topless worden gerecreëerd.
• Partytenten zijn toegestaan, maar dan alleen voor de schaduw en niet als extra tent of voor de auto.
• Het gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.
• Op alle overeenkomsten zijn de RECRON voorwaarden van toepassing.
• Bij overdracht van uw kampeermiddel vervalt het recht van standplaats.