Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Verhuurstacaravan type A minimaal 1 week

Deze moderne stacaravans kunnen alleen per hele week (van zaterdag tot zaterdag) geboekt worden. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van 2 slaapkamers, een toilet, douche, kabel TV en een volledige inventaris. We verhuren stacaravans die in het bezit zijn van gasten van De Nollen. Dit betekent dus ook dat iedere stacaravan naar de persoonlijke smaak van de eigenaar is ingericht. We zien er vanzelfsprekend wel op toe dat u uitsluitend kwalitatief goede stacaravans krijgt aangeboden!

Wilt u wel zelf het beddengoed, hand- en theedoeken meenemen? De aankomst is vanaf 15.00 uur en op de vertrekdag dient de stacaravan om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten. De door u betaalde borgsom wordt dan binnen 1 week weer teruggestort op uw rekening.

Seizoen  Voor & Na  Tussen  Hoog
(tarief in €)  week week  week
       
P12 / P18  522 618 762


Deze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, wifi (1 code per plek) en verbruik elektra/water! 
Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven. Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Huurstacaravan P12Huurstacaravan P18

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar