Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Slingerland Kampeerbungalow

Dit bijzondere tenthuisje is geschikt voor vier personen en voorzien van 1 tweepersoons-boxspring en 1 stapelbed. Sinds 2019 is de Kampeerbungalow voorzien van een buitenom bereikbaar toilet. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

De kampeerbungalow (een soort grote tent met houten wanden en vloer) staat op het rustig gelegen veld P plek 6 en is voorzien van een zeer complete inventaris (met o.a. TV, koelkast, Dolce Gusto koffieapparaat en magnetron) en een elektrische/gaskachel. U dient zelf hand- en theedoeken, schoonmaakmiddelen en (warme!) slaapzakken/dekbedden mee te nemen. Voor douchen kunt u terecht in de sanitaire gebouwen op de camping. Op de dag van aankomst is de kampeerbungalow vanaf 15.00 uur beschikbaar, bij vertrek dient deze om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten. De door u betaalde borgsom wordt dan binnen 1 week weer teruggestort op uw rekening.

Onderstaande bedragen zijn inclusief maximaal 4 personen, toeristenbelasting, wifi (1 code per plek), douchen en verbruik elektra/water! De minimale huurperiode is 2 nachten. Tijdens Hemelvaart (12 - 16 mei) kan de kampeerbungalow alleen voor minimaal 4 nachten gereserveerd worden, tijdens het Pinksteren (21 mei - 24 mei) minimaal 3 nachten. In het hoogseizoen wordt de kampeerbungalow van zaterdag tot zaterdag verhuurd. Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven.

Seizoen Voor & Na Voor & Na  Tussen Tussen  Hoog
(tarief in €) nacht week nacht week  week
           
 76  456  91  546  726

Door het tentdak heeft de kampeerbungalow qua beleving meer weg van een tent dan een bungalow. Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar