Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Verhuurstacaravan type A minimaal 2 nachten

Bekijk hier een filmpje over onze huurstacaravans!

Boek nu!

Deze moderne stacaravans kunt u in het voor- en naseizoen vanaf 2 nachten boeken. In het hoogseizoen is dit alleen per hele week (van zaterdag tot zaterdag) mogelijk. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van 2 slaapkamers, een toilet, douche, kabel TV en een volledige inventaris. We verhuren stacaravans die in het bezit zijn van gasten van De Nollen. Dit betekent dus ook dat iedere stacaravan naar de persoonlijke smaak van de eigenaar is ingericht. We zien er vanzelfsprekend wel op toe dat u uitsluitend kwalitatief goede stacaravans krijgt aangeboden! De stacaravans O10 en O11 zijn eigendom van De Nollen. Inventarislijst van O10 en O11

Wilt u wel zelf het beddengoed, hand- en theedoeken meenemen? De aankomst is vanaf 15.00 uur en op de vertrekdag dient de stacaravan om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten. De door u betaalde borgsom wordt dan binnen 1 week weer teruggestort op uw rekening. Tijdens Hemelvaart (12.5 - 16.5) kunnen de stacaravans alleen voor minimaal 4 nachten gereserveerd worden, tijdens het Pinksteren (21.5 - 24.5) minimaal 3 nachten. 

Seizoen   Voor & Na Voor & Na   Tussen Tussen   Hoog
(tarief in €)  nacht  week  nacht week  week
           
K10/O10/O11   87  522  103  618  762


Deze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, wifi en verbruik elektra/water! 
Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven. Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Huurstacaravan O-10Huurstacaravan K10Huurstacaravan O-11

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar