Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Trekkershut Standaard

De Trekkershut Standaard (10 m2) beschikt over twee stapelbedden met matrassen en kussens voor vier personen, een eettafel met 4 stoelen, tweepits gasstel, 2 lichtpunten en een wandcontactdoos, waterkoker, stoffer en blik, emmer en dweil, bezem, afwasteiltje, jerrycan, 4 kledinghaken, spiegel, hor, waslijn, afvalbak, picknicktafel en een basis-keukenuitrusting (borden, bekers, pannen, bestek).

Lid Stichting Trekkershutten Nederland

Boek nu!

De Trekkershut Standaard beschikt over vier slaapplaatsen (2 stapelbedden). Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Alle hutten zijn uitgerust met elektrische verwarming. De sanitaire voorzieningen van de camping zoals toiletten, warme douches en wasgelegenheid staan tot uw beschikking. U dient zelf slaapzakken en beddengoed mee te nemen. De Trekkershutten zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur, bij vertrek dienen de hutten om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten.

Een Trekkershut Standaard kost € 48,00 per nacht in voor- en naseizoen, € 55,00 in het tussenseizoen en € 60,00 per nacht in het hoogseizoen. De Nollen verhuurt twee Trekkershutten Standaard. Deze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, wifi (1 code per plek), douchen en verbruik elektra/water!

Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven. In beplaade gevallen kan er een borgsom opgelegd worden. Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Trekkershut StandaardTrekkershut Standaard: 2 stapelbedden en tafel met 4 stoelenTrekkershut Standaard: eenvoudige kookgelegenheid

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar