Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Kampeerplaats Comfort

In juni verzekerd zijn van een mooie plek? Of lekker genieten van strand, zee en duinen in september of oktober? Dat is allemaal mogelijk met onze voordelige arrangementen!

Op onze tarieven voor losse overnachtingen bieden wij interessante kortingen. Bij verblijf van 7 aaneengesloten nachten betaalt u er maar 6, bij 14 nachten 10 en bij 21 nachten slechts 14!
Deze kortingen zijn geldig in het voor-, tussen- en naseizoen (niet van 12.5 - 24.5 en 10.7 - 21.8, niet in combinatie met andere kortingsacties/kaarten).

Boek nu!

De Comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra, water, riolering en kabel TV (digitaal DVB-C / MPEG4).
Zekerheid in onzekere (corona)tijden? Ons Annuleringsfonds Compleet garandeert in alle gevallen 100% terugbetaling bij annulering tot 24 uur voor aankomst!

Kamperen is in 2021 mogelijk van 20 maart t/m 24 oktober. Behalve tijdens Hemelvaart (12 - 16 mei, 4 nachten), Pinksteren (21 mei - 24 mei, 3 nachten) en het hoogseizoen (10 juli - 21 augustus, 3 nachten) geldt er geen minimaal aantal te boeken nachten en zijn er geen verplichte aankomst- en vertrekdagen.

U heeft al een Comfortplaats vanaf € 31,00 per nacht in het voor- en naseizoen, € 34,00 in het tussenseizoen en € 42,00 in het hoogseizoen. Deze prijzen zijn inclusief 2 personen, toeristenbelasting, wifi (1 code per plek), douchen en verbruik elektra/water! Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven en eventuele bijkomende kosten. Kinderen t/m 1 jaar verblijven bij ons gratis.

Uw plaats is bij aankomst beschikbaar vanaf 14.00 uur, op de vertrekdag dient de plek om 12.00 uur weer vrij te zijn. Vrijwel alle plaatsen zijn geschikt voor zowel caravans, campers als tenten.

Meer informatie over onder andere de diverse aansluitingen op de Comfortplaatsen plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Comfortplaats veld XComfortplaats veld SVeld V

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar