Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Verhuur compleet ingerichte De Waard tent

De firma De Waard is in 1948 in het vlak bij Callantsoog gelegen Schagerbrug begonnen met het vervaardigen van zijn befaamde tenten. De Waard is inmiddels al bijna 70 jaar synoniem aan kamperen in kwaliteit!

De Waard

Boek nu!

Echt kamperen, maar toch voorzien van alle gemakken, in onze prachtige De Waard Velduil tunneltenten! Huisdieren zijn niet toegestaan.

Onze drie huurtenten beschikken over een zeer complete inventaris. U dient zelf hand- en theedoeken, schoonmaakmiddelen, slaapzakken en kussens mee te nemen. Standaard zijn er twee bedden met elk twee 1-persoonsmatrassen aanwezig. Voor een eventuele 5e persoon kunnen we een extra matras in het voorste deel van de tent leggen.

Op de dag van aankomst zijn de tenten vanaf 15.00 uur beschikbaar, bij vertrek dienen ze om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten. De door u betaalde borgsom wordt dan binnen 1 week weer teruggestort op uw rekening. Vanwege de beperkte ruimte en de royale omvang van de huurtenten is er geen plek om de auto bij de huurtenten te parkeren, op ons parkeerterrein is echter altijd voldoende plaats. De tenten worden in 2018 verhuurd van 6 juli tot 2 september en staan vanaf dit seizoen op de plaatsen T25, T26 en T27

U huurt al een De Waard Velduil voor € 75 per nacht (minimale huurperiode 2 nachten) of € 450 per week in het tussen- en naseizoen. In het hoogseizoen worden de tenten alleen van zaterdag tot zaterdag verhuurd en betaalt u € 612 voor een week. Deze prijzen zijn inclusief maximaal 5 personen, toeristenbelasting, wifi (1 code per plek), douchen en verbruik elektra/water! Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven.

Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Verhuurtent De Waard ParadijsvogelVerhuurtent De Waard keukenblok

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar