Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Duurzame NorthStar Cabin

Vanaf het seizoen 2021 beschikbaar: de nieuwe, speciaal voor De Nollen ontworpen duurzame NorthStar Cabin Dit huisje bevindt zich naast veld A direct aan de bosrand. U bevindt zich naast het Natura 2000 gebied Luttickduin. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Standaard is hij geschikt voor 4 personen, wilt u met meer personen komen dan kunt u een tentje naast het huisje neerzetten.

Het volledig ingerichte huisje is voorzien van een eigen toilet, douche, keuken, kabel TV en een volledige inventaris. Denkt u er wel aan om zelf het beddengoed, hand- en theedoeken mee te nemen? Inventarislijst NorthStar.

De aankomst is vanaf 15.00 uur en op de vertrekdag dient het huisje om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten. De door u betaalde borgsom van € 100 wordt dan binnen 1 week weer teruggestort op uw rekening. Minimaal 3 nachten.
Tijdens Hemelvaart (12.5 - 16.5) kan de NorthStar Cabin alleen voor minimaal 4 nachten gereserveerd worden.

Seizoen   Voor & Na Voor & Na   Tussen Tussen   Hoog
(tarief in €)  nacht  week  nacht week  week
           
NorthStar Cabin  95  570  120  720  990

Deze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, wifi en verbruik elektra/water! Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven. Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

DSC_5254 (2).JPGNano House Den 2 (artist's impression)Nano House Den plattegrond

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar