Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Trekkershut Plus

De Trekkershut Plus (17 m2) beschikt o.a. over een complete keukeninventaris en een koelkast. Bekijk de inventarislijst voor een volledig overzicht van de uitrusting van de Trekkershut Plus.

Lid Stichting Trekkershutten Nederland

Boek nu!

De Trekkershut Plus beschikt over vijf slaapplaatsen (2 stapelbedden en 1 éénpersoonsbed). Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Alle hutten zijn uitgerust met elektrische verwarming. De sanitaire voorzieningen van de camping zoals toiletten, warme douches en wasgelegenheid staan tot uw beschikking. U dient zelf slaapzakken en beddengoed mee te nemen. De Trekkershutten zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur, bij vertrek dienen de hutten om uiterlijk 10.30 uur schoongemaakt te worden achtergelaten.

Een Trekkershut Plus kost € 63,00 per nacht in het voor- en naseizoen, € 70,00 per nacht in het tussenseizoen en € 75,00 per nacht in het hoogseizoen. De Nollen verhuurt twee Trekkershutten Plus. Deze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, wifi (1 code per plek), douchen en verbruik elektra/water!

Onze prijslijst geeft een overzicht van alle tarieven. In bepaalde gevallen kan er een borgsom opgelegd worden. Meer praktische informatie plus de reserveringsvoorwaarden kunt u hier vinden. Personen tot 21 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een ouder persoon bij ons kamperen of huren. Camping De Nollen is niet geschikt voor groepjes jeugd of jongvolwassenen.

Trekkershut PlusZitgedeelte Trekkershut PlusKeuken Trekkershut PlusSlaapgedeelte Trekkershut Plus

Selecteer een aankomst en vertrekdag

Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst / vertrek     = Arrangement     = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar