Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Op stap met kinderen

In de omgeving

Korenmolen “De Hoop”
Korenmolen "De Hoop"  
Een stukje historie is weer tot leven gekomen en u ziet in de molen de maalstenen die aangedreven
worden via windkracht en door de oude dieselmotor. Kom de molen eens bezoeken voor een
rondleiding met een kop koffie, en u krijgt inzicht in een machine die driehonderd jaar zijn functie heeft vervuld.De molen is geopend vanaf april t/m oktober.

Attractiepark De Goudvis
De Goudvis in Sint Maartenszee is een speelpark waar u bij elk weertype terecht kunt. U vindt hier onder andere een grote buitenspeeltuin, drie overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. De receptie van De Nollen verkoopt entreekaartjes met korting!

Tulpenland
Fluwels Tulpenland in Sint Maartenszee is een uniek beleef en doe bos voor jong en oud.
Het ware verhaal van de tulp, vanaf het ontstaan in de wildernis tot de moderne tulpenteelt.
Mascotte Zwiebol neemt de kinderen mee op speurtocht: leren, spelen en een beloning!

Landgoed Hoenderdaell
Hoenderdaell in Anna Paulowna is rijk aan dieren uit alle delen van de wereld: de apenheuvel, de roofvogeltuin, de kinderboerderij en natuurlijk de leeuwen van roofdierenopvangcentrum Stichting Leeuw. Langs de wandelroute door het ruim opgezette park kunt u genieten van al deze en nog tientallen andere prachtige dieren.

Lekker actief

Dagje Texel met een bezoek aan Ecomare
Steek met TESO over naar Texel en bezoek dit mooie eiland. Geniet van de natuur en de leuke dorpjes of breng een bezoek aan één van de vele attracties zoals zeehondenopvang Ecomare, de vuurtoren of juttersmuseum Kaap Skil.

Klimmen in de KlimVallei en een bezoek aan De Helderse Vallei in Den Helder
KlimVallei Den HelderMidden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In dit Eco-Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 en 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit vier lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën.
De KlimVallei is gelegen aan de rand van Den Helder naast het bos De Donkere Duinen. Bij De KlimVallei vindt u Bezoekerscentrum De Helderse Vallei, een kinderboerderij, een openluchttheater, een geweldige uitkijktoren, een boscamping, een fiets- en kanoroute en een heus ATB parcours.

Beleef het werelderfgoed De Waddenzee
Garnalenvissen, zeehonden kijken, wadlopen en zeevissen. Op het voormalige Waddeneiland Wieringen bieden De Groot Recreatie in Hippolytushoef en SWRW in Den Oever diverse mogelijkheden om te genieten van de rust en de ruimte in dit unieke natuurgebied.

Dagje Den Helder
Bezoek deze marinestad en neem een kijkje bij het Marinemuseum of bezoek het Reddingsmuseum. Beide bevinden zich op de Oude Rijkswerf Willemsoord. Natuurlijk kunt u ook nog een bezoekje brengen aan het Zeeaquarium en Fort. 1 dag is eigenlijk te kort.