Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Paviljoen8

Sinds 1954 is Camping de Nollen een begrip in Callantsoog, een echt familiebedrijf én een echte familiecamping. Voor de gasten werd in 2020 een spectaculair mooi duurzaam centrumgebouw opgeleverd met receptie, warenmarkt en nu 2021 Paviljoen8.

Het paviljoen is meer dan een goede eetgelegenheid voor het park. Het uitnodigende terras, sfeervolle restaurantgedeelte, speelgelegenheid voor de kinderen, goede parkeervoorzieningen, fiets- en autolaadpunt maken het de ideale locatie voor een uitje, event, borrel of meeting of de start van uw dagje uit. 

Ons terras is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Reserveren verplicht en uiteraard houden wij ons aan de maatregelen voor terrasbezoek.

8ToGO

Soms heb je geen tijd om te koken, of geen zin om buitenshuis te gaan eten. In die gevallen is 8ToGo het adres om vanuit je luie stoel of onderweg naar huis te bestellen, te betalen en af te halen. In het hoogseizoen en tijdens de feestdagen is bezorging op het park ook mogelijk. Bestel gemakkelijk on-line: 8togo.nl

Bestellen of een terrastafel reserveren kan via 06 21940367 tijdens openingstijden