Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Bloembollentijd "Bloeiend Zijpe"

Bollenvelden tulpen Zijpe Noord-Holland     

Dit prachtige evenement zal van 6 april tot 6 mei 2018 voor de 13e keer plaatsvinden. De volgende activiteiten staan op het programma tijdens Bloeiend Zijpe:

1. Op zondag 29 april een unieke wandeltocht dwars door de bollenvelden (datum onder voorbehoud). Het hoogtepunt en uniek in de wereld! Wandelen dwars door de bollenvelden van het grootste aaneengesloten bollenareaal ter wereld! Daar de wandeltocht ook door de verschillende natuurgebieden gaat en vlakbij de duinen en het strand is, leidt het geheel tot een prachtige, zeer afwisselende wandeling. U kunt kiezen voor 30, 20, 15, 8 of 7,5 km. De Nollen is het startpunt voor de wandelingen van 20 en 7,5 km!

2. Schilder- en fotoworkshops, gegeven midden op het bollenveld, kunst en landbouw hand in hand. 

3. Een unieke foto- en kunstexpositie over bloembollen in BolleNoord, Groteweg 9, ‘t Zand. Naast bekende fotografen en kunstenaars zullen ook de lagere scholen van Zijpe hun mooie, speciaal voor deze gelegenheid gemaakte, kunstwerken exposeren.

4. Op zondag 22 april een zeer bijzondere fietstocht waarbij ook stukjes dwars door de bollenvelden gaan (datum onder voorbehoud)!

5. Bloembollen Boemel, uitermate geschikt voor mindervaliden.

6. Wie maakt de mooiste foto van of gedicht over een activiteit tijdens Bloeiend Zijpe?

Kortom: er is veel te beleven in de Kop van Noord-Holland tijdens Bloeiend Zijpe! Kijk voor meer informatie op www.bloeiendzijpe.nl.