Bereken uw prijs en bekijk de beschikbaarheid!

Preis berechnen und Verfügbarkeit prüfen!

Wintercamping

Winter 2021/2022

Wintercamping de Nollen heeft 20 basic plekken voor campers en caravans, en er zijn 4 comfortabele accommodaties de hele winter te huur. Voor algemeen gebruik is er een huiskamer waar u een spelletje kunt spelen of kunt zitten. De receptie en warenmarkt zijn elke dag een aantal uren geopend. Verse broodjes kunt u vooraf bestellen, die liggen dan om 9.00 uur klaar voor u. Op de receptie is koffie en thee te koop en de warenmarkt voor de kleine boodschappen. Op het plein mag een vuurtje worden gestookt, u kunt hier de voorwaarden voor opvragen tijdens uw verblijf. Op uw kampeerplek mag helaas geen vuur worden gestookt. 

Er is op korte afstand verwarmd sanitair geopend, ook de wasserette is geopend.  

De kampeerplaats heeft 10 ampère elektra beschikbaar. Houdt hier rekening mee, en neem warm beddengoed, dikke truien, lekkere dekens of plaids en warm schoeisel en sokken mee! Water kunt u in het sanitair pakken. Er is geen riool aansluiting beschikbaar voor caravans. Maximale verblijfsduur is 14 dagen.

Paviljoen8 zal regelmatig geopend zijn, het dorp Callantsoog en het strand is op kleine 2 kilometer met goede voorzieningen als restaurants en supermarkt. 

De Nollen ligt aan een prachtig natuurgebied. De camping is hondvriendelijk (max 2) en vuurwerkvrij.In de wintermaanden zijn de accommodaties bij uitzondering te huur met hond, en neemt u de hond mee dan is de eindschoonmaak ad E 50,- verplicht. Uiteraard mag de hond niet op de meubels en bedden komen. Wij vragen u een mand en/of bench mee te nemen. 

Wintercamping

voor meer informatie klik hier

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.